ALV agenda en notulen beschikbaar!

Beste leden,

De notulen van de vergadering van vorig jaar stonden er al, nu is ook de agenda beschikbaar.
Er zal nog een uitnodiging per email uitgaan, enkele leden zonder email zullen een schriftelijke uitnodiging ontvangen, zoals vorig jaar besproken in de ALV.

Tevens zal de ALV genoemd worden naar het jaar van plaatsvinden, daar dit voor de archivering een logischer systeem is. Voor de inhoud maakt het geen verschil, de vergadering behandeld de afsluiting van het afgelopen jaar, en de presentatie/opening van het huidige jaar. Vandaar het hiaat in de jaartallen, hetgeen volgend jaar niet meer het geval is.

De vergader stukken zijn beschikbaar onder “CLUB INFORMATIE”, dan “LEDEN INFORMATIE”. Voor toegang is het wachtwoord onveranderd, indien vergeten graag een mailtje naar het bestuur of navragen bij mede-lid..

U bent van harte uitgenodigd voor de Algemene Leden Vergadering 2018 op

vrijdag 9 maart 2018, 20:00uur

in ons clubhuis aan de Kluutweg 1 te Almere.

Namens het bestuur,

Ben Jansen
voorzitter MVA