1 Juli, versoepeling Corona regels, kantine weer beschikbaar

Afgelopen dinsdag is in een persconferentie bevestigd dat de corona maatregelen verder versoepeld kunnen worden. Dat is goed nieuws, ook voor de MVA.

De belangrijkste regel, 1,5m afstand houden tot elkaar, blijft onverminderd van toepassing. Dit geldt uiteraard binnen, maar ook buiten. Wij verwachten dat een ieder hiervan notie neemt, en uiteraard opvolgd.
Voor het buiten gebeuren zullen we geen hinder ondervinden van het maximaal aantal toegestane mensen (250), dus het is een ieder vrij om zonder reservering naar het veld te komen. Per 1 juli is de regel om via openresa slots te reserveren vervallen.

In de pits, op het terras, het veld, de parkeerplaatsen, is een ieder verantwoordelijk om toe te zien op naleving van de 1,5 meter afstand!

Ook de kantine zal weer in bedrijf worden genomen.
De koffiemachine kan weer gebruikt worden, ook de koelkast is weer beschikbaar voor blikjes en snacks.
MAX 1 PERSOON tegelijk in het keuken/bar gebied.

Toilet is weer via de kantine toegankelijk. In het gebouw zijn desinfectiemiddelen aanwezig op cruciale locaties.

De inrichting van de kantine is wel iets aangepast. De capaciteit is een stuk kleiner, vanwege de 1,5m regeling. Er is al met de opstelling gespeeld, het is mogelijk dat dat nog verder gaat veranderen. Ga niet schuiven met tafels en stoelen.

Aanstaande zondag zal Karin weer aanwezig zijn voor het verzorgen van een lunch met een lekkere snack en uiteraard, gezelligheid.
Ook de kas moet opstarten, dus neem voldoende kleingeld mee voor gepast afrekenen, we hebben niet terug van €20 of €50…

Ondanks de versoepeling, er is nog steeds een gevaar.
Het virus is niet weg. Er is redelijk wat maatschappelijke onrust, ook jegens het overheidsbeleid en de voorgeschreven maatregelen. De club is niet de plaats om recalcitrant te zijn, of onoplettend. De 1,5 m afstand regeling is overal onverminderd van toepassing, houd daar alsjeblieft rekening mee.
We moeten er samen voor zorgen dat de club een veilige omgeving is.