MVA Uitnodiging nieuwjaarsborrel

Beste leden,

Met de grauwe en natte kerstdagen achter de rug kijken we vooruit naar het nieuwe jaar. 2013 belooft een rustiger en gezelliger jaar te worden. Na de Bijzondere ALV van afgelopen 10 december zijn we druk bezig de boel weer opgelijnd te krijgen.

Louis is druk doende de administratie weer op orde te brengen, Richard is druk met de financien in orde te maken, met behulp van Frits en Gert als kas controleurs. Ronald is druk doende om de papierwinkel met KVK uit te zoeken.

Mijn functie is de leukste op dit moment, namens het bestuur heb ik de eer jullie te mogen uitnodigen voor de nieuwjaars borrel op de vliegclub. Kom langs voor een hapje en een drankje, neem je partner mee.

Plaats: MVA clubhuis
Datum: Zondag 6 Januari
Tijd: vanaf 13:00

Samen met Iet Drost zullen we zorgen voor een natje en droogje dus kom gezellig het glas heffen op het jaar 2013. 2013, het jaar dat MVA 35 jaar bestaat.

Rest mij nog jullie een hele goede jaarwisseling te wensen, zorg dat er geen ongelukken gebeuren met vuurwerk, en hoop dat 2013 een gezellig jaar mag worden met heel veel aangename vlieguren in goed gezelschap.

Namens het bestuur,

Ben Jansen

Voorzitter