MEER BBQ NIEUWS! tbv 13 juli

Zaterdag 13 Juli de jaarlijkse BBQ!

De dag wordt begonnen met een werkverplichting. Verscheidene leden zijn uitgenodigd, mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen, je bent uiteraard welkom. Gedurende de werkzaamheden is het veld gesloten. Normaal duren de werkzaamheden tot13:00, daarna kan er weer gevlogen worden, maar vele (vrijwillige) handen maken licht werk.

 

Ook op deze zaterdag organiseren we de jaarlijkse MVA BBQ. Dit jaar een speciale editie, daar de club dit jaar 35 jaar bestaat.

 

Vanaf 17:00 zullen we de kolen opstoken. Mocht je, met partner, aanhang, wie dan ook, mee willen doen, geef je dan zo spoedig mogelijk op bij één van de bestuursleden op de club. De bestuursleden houden een inschrijflijst bij, en bij hen kun je ook meteen afrekenen (graag gepast geld). Inschrijven kan tot en met Woensdag 10 Juli. Het kost € 15,- per pakket. Het pakket bestaat uit 6 bbq onderdelen, en 4 consumptie bonnen. Daarnaast zijn er natuurlijk salades, sauzen en brood.

 

Mocht je de komende weken niet op de club komen, maar toch willen BBQen, neem dan even tijdig contact op met Richard (penningmeester@modelvliegenalmere.nl)