MVA nieuwsbrief 10-03-2012

Bestuursfuncties ingevuld

Vandaag is het nieuwe bestuur voor het eerst samengekomen om alle taken en functies te bespreken. De bestuursindeling ziet er als volgt uit:

Dennis Wijnen, Penningmeester en kluscommissie.

Ronald Schilperoort, Secretaris en woordvoerder veldcommissie, redactie lid.

Wicher Donga, Voorzitter, instructie/examencommissie, redactie commissie, baancommissie.

Richard van Eeden, algemeen bestuurslid, kantinecommissie, evenementencommissie.

Gert Jan van Oostrum, algemeen bestuurslid.

Op de website vind u onder contact alle contact gegevens van de nieuwe bestuursleden.

Wij willen het vorige bestuur nogmaals bedanken voor hun inzet.

 

Sleutelen/ bouwen in het clubhuis

Af en toe komt er de vraag of er nu wel of niet gesleuteld/ gebouwd mag worden in het clubhuis. Bouwen en sleutelen is altijd toegestaan mits de brandstoftank van het model verwijderd is en er niet proefgedraaid word. Accu dus bij voorkeur loskoppelen en indien spanning nodig is voor het afstellen de trottle cut inschakelen. Vanuit hygi├źnisch oogpunt niet bouwen tussen de consumpties van andere.

 

Extra pionnen op het veld

Het is u misschien al opgevallen dat er sinds enkele weken een paar extra pionnen op het veld aanwezig zijn. Deze pionnen hebben tot doel om de les zone voor helikopters voor het hek af te schermen van het startgebied voor grote modellen en het taxi pad naar het veld.

 

Jeugdleden

Wij hebben sinds enige tijd weer nieuwe jeugdleden binnen de vereniging. Hier zijn we natuurlijk heel blij mee want jong geleerd is immers oud gedaan. Om het voor de jonge garde leuk te houden is het wellicht juist nu met het voorjaar voor de deur leuk om in de kennissen kring te kijken of er meer jeugd mee wil komen om eens te proeven aan de modelvlieghobby.

 

Help! De mollenklemmen gaan er vandoor!

Helaas hebben de mollenvangers regelmatig een flinke kluif aan het terugvinden van de klemmen. Sommige leden halen de vlaggetjes weg waar de klemmen gezet zijn en zo is het bijna onmogelijk om de klemmen terug te vinden. De laatste paar weken treffen we met regelmaat de klemmen boven de grond aan aan de rand van ons veld. Aangezien de klemmen hier geen mol zullen vangen verzoeken wij alleen de mollenvangers de klemmen te plaatsen en te verwijderen. De MVA investeerd kapitalen voor een mooi veld en we zullen echt mollen moeten blijven vangen om het veld in goede staat te houden.

 

De redactiecommissie