MVA nieuwsbrief 31-05-2012

Opendag 9-10 juni

De opendag welke is ingepland beloofd erg leuk te worden. Hoewel er door iedereen gewoon gevlogen kan worden zijn er ook een aantal extra’s ingepland. Zo word er op de zaterdag de gelegenheid geboden om FPV te vliegen. (vliegen via videobril) onder leiding van een zeer ervaren FPV specialist. En hebben wij voor de middag en avond een band gevonden welke ons van live muziek voorzien. Wij hopen dat iedereen zijn/ haar mooiste modellen meeneemt zodat we bezoekers en andere leden kunnen laten zien wat onze hobby allemaal inhoud. Op de zaterdag avond zal er voor iedereen die zich er voor heeft ingeschreven een BBQ georganiseerd worden. Leden welke niet naar huis willen kunnen op het gras bij de parkeerplaats een tentje neerzetten.

Inschrijven BBQ

Het blijkt dat veel leden zich nog niet hebben ingeschreven voor de BBQ tijdens de opendag van 9 en 10 juni. De BBQ zal gehouden worden op zaterdag avond 9 juni. Omdat wij op korte termijn het vlees moeten gaan bestellen willen wij iedereen die nog niet ingeschreven heeft vragen om dit voor aankomende maandag te doen. Mocht je voor komende maandag niet meer op de club komen mail dan even naar het bestuur@modelvliegenalmere.nl  (geef hierbij duidelijk aan of je vlees, vegetarisch of vis wilt hebben en met hoeveel mensen je komt) Kosten bedragen 20 euro per persoon (dit is incl, brood, saus, drank en bbq) en dienen vooraf voldaan te worden.

Drank tijdens evenementen

Aangezien de MVA geen sterke drank mag schenken adviseren wij een ieder die niet meer gaat vliegen om zelf een consumptie mee te nemen. Mensen welke alcoholische drank willen nuttigen krijgen voor die dag automatisch een vliegverbod.

F5B wedstrijd komend weekend

Komend weekend kan er beperkt gevlogen worden op het MVA terrein ivm de F5B wedstrijd welke dit weekend gevlogen word vanaf ons hoofdveld. Echter zaterdag vanaf 18.00 uur tot zonsondergang mag er door alle leden gevlogen worden zondag mag er vanaf 15.00 weer gevlogen worden door alle leden. Helikopters en lijnvliegers mogen op het kleine veld wel hun vluchten maken gedurende deze wedstrijd. Kijkers zijn vanzelfsprekend gewoon welkom om de wedstrijd bij te wonen.

Nieuwsbrief minder frequent verstuurd

De redactiecommissie probeert de leden wekelijks van een nieuwe nieuwsbrief te voorzien maar helaas zijn beide redactie leden op het moment door prive omstandigheden minder goed in staat om op deze frequentie nieuwsbrieven te blijven versturen. Wij zullen trachten om de frequentie weer te hervatten zodra de redactiecommissie weer op volle kracht werkt.

Grote onderhoud en schoonmaak

Zoals velen wellicht al hebben opgemerkt is het clubhuis inmiddels met de hogedruk reiniger schoongemaakt. Ook de kozijnen en deuren staan inmiddels weer in de verf. Langs deze weg willen wij nogmaals alle leden welke zich hiervoor inzetten bedanken voor hun inzet.

Kantine schoonmaak

Normaal gesproken sluit het bestuur de kantine af in de weekenden. Echter omdat een paar leden op dit moment minder frequent kunnen afsluiten vragen wij van een ieder om de kantine ordelijk achter te laten. Afgelopen maandag troffen wij volle vuilniszakken, blikjes over de vloer en een smerige keuken aan. Juist nu iedereen zijn best doet om alles wat beter te laten ogen moeten wij niet vergeten de boel ook ordelijk en netjes te houden. Ruim dus je eigen koffie bekers en blikjes op en als je als een van de laatste weggaat gooi dan even de vuilniszakken weg in de container. Kleine moeite en het voorkomt vliegenplagen.

Te koop aangeboden

in de hal van de kantine hangen van diverse leden advertenties van producten waar zij vanaf willen of welke zij willen ruilen. Dit is natuurlijk prima maar we zien dat sommige advertenties toch al heel lang hangen en misschien al lang van eigenaar verwisseld zijn. Wil iedereen er zelf voor zorgdragen dat zijn/haar advertentie verwijderd word als deze niet meer nodig is. Ook is er op het forum ruimte om zaken te koop aan te bieden aan andere leden.