MVA nieuwsbrief – nachtvliegen en oude nieuwsbrieven

Site bouw nieuws

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de site. Met vereende krachten bouwen we aan een nieuwe site op de achtergrond. Dat terwijl we ook nog eens de huidige site aan het onderhouden en opbouwen zijn. Kortom alles gebeurt nu bijna dubbel. Een hoop werk, maar voor een goed doel! We willen dat u weer een goed beeld krijgt van de onze vereniging. En we willen dat u weer een plek hebt waar u alles kan vinden van onze vereniging. De reden dat er aan een nieuwe site gebouwd wordt is dat deze nu bij 1 van de redactieleden thuis draait. Geen ideale situatie, maar noodzakelijk sinds de crash van november 2012. Om deze situatie op te lossen wordt nu op de juiste plek een nieuwe site gemaakt met een geheel nieuwe motor onder de motorkap. Dan zijn we weer helemaal “state of the art” met onze website. Heeft u tips voor de nieuwe site? Mail ze ons!

De oude doos!

Afgelopen week was een leuke week. Ik mocht een hele set aan oude nieuwsbrieven ontvangen. We hebben nu ook de oude nieuwsbrieven van 2002 tot en met 2009 dus weer online. Inclusief het exemplaar dat werd gemaakt voor ons 25 jarig jubileum. Heeft u nu ook oude nieuwsbrieven, of foto’s van vroeger? Scan ze in en mail ze naar mij. Dan zal ik ze op de site plaatsen. Maak de MVA site UW site….. deel uw leuke en minder leuke modelbouwzaken van de afgelopen jaren.

Kijk snel op deze pagina naar die prachtige oude nieuwsbrieven!!

Copy vraag

Een site bestaat natuurlijk bij de gratie van voldoende input. Die input kan natuurlijk niet van 1 persoon komen. Dan zou alles wel erg eenzijdig belicht worden. Heeft u leuke foto’s van een weekend vliegen? Leuke gebeurtenissen die voorvielen op het veld? Een aandachtspunt dat eigenlijk iedereen zou moeten weten? Meld het aan de redactie! Wij kunnen dan kijken waar we dat kwijt kunnen op de site.

Nachtvliegen??

Verder is het misschien leuk om te weten dat een aantal leden bezig zijn om nachtvlieg vliegtuigen en heli’s te maken. Ijs en weder dienende wil een paar leden op 11 februari (maandag) wat testen gaan doen met hun heli’s en/of vliegtuigen. Heeft u ook wat nachtvliegbaars… maak het gereed. misschien kunnen we een nachtvlieg bijeenkomst doen!