MVA site verstoring nieuws 21-11-2012

Nieuws over de website verstoring voor de leden:
Dit is een tijdelijke site. De originele site was even offline. We zijn dit aan het repareren. De content is niet weg zoals u ziet. We zijn echter door de verstoring wel alle foto’s kwijt geraakt. We werken op dit moment alleen aan een verplaatsing van de site. Later onderzoeken nog of we doorgaan met het huidige beheer pakket. Daarover later meer nieuws.

We vinden het erg vervelend dat de site offline was, maar dat is nu voorbij. De site draait nu op een tijdelijke locatie. De locatie waar de site stond is er nog steeds en in het beheer van de MVA. De site is tijdelijk verplaatst om zo op de eigenlijke locatie ruimte te maken om te experimenteren met de nieuwe beheer pakketten. Als we een goed en gebruiksvriendelijk systeem hebben gevonden gaan we de website paralel opbouwen aan de oude, zodat er geen downtijd ontstaat bij het verplaatsen. Het forum is nu nog offline en dat laten we tijdelijk even zo. We horen graag van u of u een forum terug wenst.

 

Vanuit de redactie commissie onze excuses voor de downtime deze week. We gaan dit beter regelen en documenteren.
Heeft u vragen of tips, dan kunt u mij mailen. Ik kan niet garanderen dat we alles doorvoeren in de huidige of toekomstige site,maar samen komen we verder of komen we op nieuwe/ betere of andere ideeen voor de site en vereniging.

 

Helpt u mee?? Mail me op uw stukjes of heel graag foto’s van onze mooie vereniging op redactie@modelvliegenalmere.nl.

 

Mvg,

Arno schaake (namens de redactie commissie)